Pekcan ailesinin köklü zeytincilik deneyimiyle gelenekselleşmiş tekniklerini kullanarak özenle yetiştirip topladığımız zeytinlerimizi, hiç beklemeden, tam hijyenik koşullarda işleyerek; yüksek kalitede birinci sınıf zeytinyağları elde ediyoruz.
HİKAYEMİZ
Pekcan ailesinin köklü zeytincilik deneyimiyle gelenekselleşmiş tekniklerini kullanarak özenle yetiştirip topladığımız zeytinlerimizi, hiç beklemeden, tam hijyenik koşullarda işleyerek; yüksek kalitede birinci sınıf zeytinyağları elde ediyoruz.
NESİLDEN NESİLE TUTKU
Kuzey Ege’nin nefes alan ikliminde poyraz rüzgarlarının melodisiyle yetişen “Edremit” cinsi zeytin ağaçlarından elde ettiğimiz zeytinlerimizin hasadı; gelenekselleşmiş yöntemlerimizle her yıl bir ritüel edasıyla gerçekleştirilmektedir.
Nesilden nesile aktarılan deneyim ve tutkuyla gerçekleştirdiğimiz bu ritüelin sonunda elde edilen zeytinler, pres makinalarında -hiç bekletilmeden- işleme alınır ve birinci sınıf zeytinyağlarımızın ham maddesi olur. Hasadından şişelenmesine her bir adımda adeta ilmek ilmek işlenen üretim sürecimiz boyunca yalnızca Pekcan ailesine ait geleneksel yöntemler izlendiğinden üretim sınırlı miktarlarda gerçekleşir. En zorlu tüketicileri bile memnun ediyor oluşuyla bilinen Celal Volkan Pekcan Natürel Sızma Zeytinyağı, 150 yılı aşkın bir aile geleneğinin tutkuyla beslediği yöntemlerle, usta ellerde nazikçe işlenen elmaslar gibi, her yıl sınırlı miktarlarda titizlikle üretilmektedir.
ÜRÜNLER
Her Damlasında Sağlık