Ballı Hardallı Sos

Kullanım Önerisi: Ballı hardallı sosu, tatlı ve keskin bir lezzete sahiptir. İsterseniz tavuk ve patates kızartmasında dip sos olarakta deneyebilirsiniz. 

İçindekiler: Su, Şeker, Elma Sirkesi, Modifiye Nişasta, Bal (%6), Öğütülmüş Hardal Tohumu (%3), Distile Sirke, Tuz, Limon Suyu, Kahverengi Hardal Tohumu Kırılmış (%0,3), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Öğütülmüş Soğan, Aroma Verici (Hardal), Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam), Koruyucular (Potasyum Sorbat, Sodyum Benzoat), Öğütülmüş Sarımsak, Zerdeçal 

Alerjen Uyarısı: Hardal içerir. Yumurta ürünleri, süt ürünleri, susam, gluten, yer fıstığı, sert kabuklu meyveler, soya balık ve kereviz ürünleri ile aynı hatta üretilmiştir. Saklama Koşulları: Açıldıktan sonra ağzı kapalı olarak buzdolabında saklanmalı ve en geç 30 gün içinde tüketilmelidir.

MARKANIN DİĞER ÜRÜNLERİ

Biberiyeli Tuzlu Çeşni


İncele

Sarımsaklı & Parmesan Aromalı Tuzlu Çeşni


İncele

Şili Biberli Tuzlu Çeşni


İncele

Sarımsaklı & Soğanlı Çeşni


İncele

Et Çeşnisi


İncele

Tavuk Çeşnisi


İncele

Balık Çeşnisi


İncele

Çorba Çeşnisi


İncele

Pizza & Makarna Çeşnisi


İncele

Burger & Patates Çeşnisi


İncele

Kahvaltı Çeşnisi (Zeytin, Peynir, Yumurta)


İncele

Kırık Karabiber


İncele

Tütsülenmiş Kırmızı Biber


İncele

Chipotle Sos


İncele

Humus Sos


İncele

Pesto Sos


İncele

Ballı Hardallı Sos


İncele

Chili Sos


İncele

Köfte Sos


İncele

BBQ Sos


İncele

Burger & Patates Sos


İncele

Kajun Çeşni


İncele

BBQ Çeşni


İncele

Sofarada Öğütme Tuz Himalaya


İncele

Sofarada Öğütme Tuz Deniz


İncele